My site not downloading properly, please help

Author Message
saurabh 12/19/2011 03:53 pm
i tried with 2 websites

1. www.template-guide.com/preview/2794/index.html
2. aussiebbqlegends.com

both websites gave me the problem, they did not download successfully..

in 1, i think there is some issue with the js
in 2, again the first page has errors,

please guide me am i doing something wrong in the settings or what ??
Oleg Chernavin 12/19/2011 04:03 pm
Can you please tell me what exact problems do you experience with these sites?

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
saurabh 12/20/2011 12:24 am
in both cases, the javascripts are not working fine according to me...
Oleg Chernavin 12/20/2011 04:49 am
I made a fast download of these sites and they browse correctly. I didn't see problems with them.

I would also suggest you to select the Project that partially downloaded the site, click the AutoSave button on the Internal Browser toolbar and then click Browse. Offline Explorer should download missing files.

Oleg.
saurabh 12/20/2011 05:23 pm
this is my result for 1 site -

http://www.image-share.com/ijpg-1147-79.html


menu is also not working fine, scroll bars are looking different, gallery is broken..

what to do ?? can u explain with screenshots if possible..

-- after the download ended, i click on auto save and then browse, Download monitor showed it downloaded i ffile, still the ame errors are there...

see attached image, i hope i did exactly right

http://www.image-share.com/ijpg-1147-82.html
saurabh 12/22/2011 12:30 am
waiting for a reply
Oleg Chernavin 12/22/2011 02:43 pm
I tried to understand the issue with the scripts, but failed. I don't have enough knowledge in this. Sorry.

Oleg.