Flash not downloading

Author Message
Melvyn 08/19/2009 10:24 pm
I am trialling Offline Explorer Standard and cannot see flash from this website once downloaded:

http://www.alange-soehne.com/cms/en/timepieces/tourbograph/tourbograph/index.html

Clicking on the Gallery or Loupe links do nothing.

None of the flash seems to work on other pages either. Could someone tell me what I need to configure in this product or is something wrong with the website.

Thanks,
Melvyn
Oleg Chernavin 08/20/2009 06:15 am
I would suggest you to tro Offline Explorer Pro:

http://www.metaproducts.com/download/opsetup.exe

Select the Project that partially downloaded the site, click the AutoSave button on the Internal Browser toolbar and then click Browse. Offline Explorer Pro should download missing files.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Melvyn 08/20/2009 11:36 am
> I would suggest you to tro Offline Explorer Pro:
>
> http://www.metaproducts.com/download/opsetup.exe
>
> Select the Project that partially downloaded the site, click the AutoSave button on the Internal Browser toolbar and then click Browse. Offline Explorer Pro should download missing files.
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff

Hi Oleg,

I have installed the Pro version and did as you suggested to no avail. Did you try this link to test? I think it may be something to do with embedded js within the flash. Would appreciate you checking yourself.

Thanks,
Melvyn
Oleg Chernavin 08/20/2009 11:53 am
I studied this. Unfortunately, this site uses AJAX to display the gallery. It is not supported by Offline Explorer. Sorry.

Oleg.
Melvyn 08/20/2009 12:29 pm
> I studied this. Unfortunately, this site uses AJAX to display the gallery. It is not supported by Offline Explorer. Sorry.
>
> Oleg.

OK. Thank you.
Melvyn
Oleg Chernavin 08/20/2009 12:37 pm
You are welcome! I am still thinking on how to support AJAX. Maybe some time later I will have ideas about it.

Oleg.