Imgur Pages

Author Message
Jeff 07/22/2016 12:11 pm
Hi,

I'm trying to save a full imgur page but can't get it to work no matter what I've tried. There seems to be two problems. The first problem is when it first loads it has a javascript button that you have press to get it to load all the images. If you open the URL pasted below, after the pictures that load on the first page you'll see a button that says "Load 37 more images." The second problem is, it seems to remove pictures as you scroll up and down the page so it is never really fully loaded.

http://imgur.com/gallery/XBXNu

My goal is really just to print the full page so I can take a complete set of instructions down to my workshop. This is the last of the list of issues that has been driving me nuts. Can you suggest anyway to save the full page with all the images and instructions?

Thanks,
Oleg Chernavin 07/26/2016 08:21 pm
Jeff,

I was able to add code that clicks the Load more images link. But still the images removal on scroll issue persists.

Sorry for being unable to find the solution so far.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Jeff 07/26/2016 10:53 pm
Hi Oleg,

As always, I appreciate you working on this. And I understand it may be something that canmoy be reasonably done. It kind of looks like they have gone out of their way to make the page something that can't be saved or printed. It makes no sense because they allow you to download all the images in a zip. But who knows.

Is that change you made something I could maybe test? If so, I could probably use the page source from the page you generate to write a script to build a complete local copy that I could print.

Jeff
Oleg Chernavin 07/27/2016 09:20 pm
Yes, sure:

http://metaproducts.com/download/betas/opsetup.exe

Project settings (select from the [Object] line, copy to clipboard and press Ctrl+V in Offline Explorer):

[Object]
OEVersion=Pro 7.2.4518
Type=0
IID=62807
Caption=http://imgur.com/gallery/XBXNu
URL=http://imgur.com/gallery/XBXNu
Weekday=257
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwfwebp
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmilmp4m4v
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaapeoggm4aaif
FTArchive.Exts=7zziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgzexeiso
FTUDef.Exts=jsaxdcssssivbsdtdxslswfclassent
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=ooxooo
FTVideo.B=ooxooo
FTAudio.B=ooxooo
FTArchive.B=ooxooo
FTUDef.B=ooxooo
FTOther.B=ooxooo
FTSizes=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,3,3,0,3,0,0,0,0,0,0,0,0
NotIgnoreLogout=False
RSrvsBx=1
RPathBx=1
RProt=255
LastStart=252:24:115:167:101:202:228:64:
LastEnd=233:158:255:170:101:202:228:64:
PrjStart=6:214:172:141:218:252:227:64:
LastStarted=28.07.2016 4:14:26
LastEnded=28.07.2016 4:15:03
S200=29
S304=56
SPar=31
SSav=29
SLast=304
SSiz=382527
SMdf=10
SHTML=18
SSuccDowns=4
LFiles=85
LSize=382571
Descr=e1xydGYxXGFuc2lcZGVmZjB7XGZvbnR0Ymx7XGYwXGZuaWwgTVMgU2FucyBTZXJpZjt9fQ0KXHZpZXdraW5kNFx1YzFccGFyZFxsYW5nMTA0OVxmMFxmczE2IA0KXHBhciB9DQo=
ImgDim=0,0,0,0
ConvertRSS=True
SavedPagesCnt=1
DownloadWithBrowser=True
SavePageScroll=10
Jeff 07/28/2016 05:25 pm
Thank you. Some work came up so I probably won't get to it for about a week. But I'll give it a shot when I have a chance and let you know how it goes. Thanks for your work on this.
Oleg Chernavin 07/28/2016 05:29 pm
Yes, maybe you would have an idea on how to workaround that script that hides/shows images.

Oleg.
Jeff 07/28/2016 05:33 pm
Actually I just pasted it in and ran it to make a reminder for myself. And I am still getting a page which shows load 37 more images so what I was going to try won't work.

Out of curiosity, what browser do you identify as? I ask because I have seen imgur act differently based on the browser and whether you are logged in or not.

Oleg Chernavin 07/28/2016 06:03 pm
Jeff, can you please confirm that you are using the 7.2.4518 version (File - Help shows that)?

It doesn't matter the browser identity, because it uses MS IE as the Internal Browser.

Oleg.
Jeff 07/28/2016 06:15 pm
Sorry, I didn't. I still had 7.2.4514 installed. I'll try it again with beta you linked.
Jeff 07/28/2016 06:42 pm
Now I have 7.2.4518 Service Release 1 installed. Re-imported the properties and ran it. And I'm getting some really bizarre results.

First time it gave me a message that the site wanted to set a cookie. And when I said yes, it opened three instances of the web page in my Firefox browser. Second time, I got a message that a script was taking too long and asking if I wanted to cancel it. When I said no, OE crashed. The fourth time it created a local file that looked like the imgur page but had none of the pictures or comments from the project. And the last two times I've run it, it created a page that is blank except for a tiny blue sideways triangle.

Oleg Chernavin 07/28/2016 07:08 pm
Yours fourth time is what I get myself, because the page gets scrolled to the comments bottom and all images are now hidden by the script.

Some images will be downloaded however and can be found in teh Project Map.

Can't understand, how to unhide these images on the downloaded page.

Oleg.
Jeff 07/28/2016 07:44 pm
After deleting the project and project files and then restarting OE, I am now consistently getting that case too. And unfortunately it seems to be building the page in such a way that I'm not finding the text in the source so what I was hoping to do with the source won't work.

I don't know when I'll get a chance to really dig into this again. But if I find anything that might help, would you mind if I open another ticket on it? I don't want to waste your time on what is probably a one-off. But if you think there is some value in it for others, I would like pursue this further at some point when I can dedicate some time to it.

Thanks Oleg,

Jeff