Issues downloading site

Author Message
Rey 12/10/2014 12:28 pm
Hi,

I'm having issues downloading the following site:

http://www.alvarezandmarsal.com/arctic-glacier-income-fund-arctic-glacier-inc-and-subsidiaries

The menu of the left does now show up in the downloaded site.

Also, what would be the best settings to download content only related to the items in the left menu (ie not the links in top menus)?

Thanks!
Oleg Chernavin 12/10/2014 12:39 pm
Please change the starting Project URL to:

http://www.alvarezandmarsal.com/arctic-glacier-income-fund-arctic-glacier-inc-and-subsidiaries/

Then allow downloading from the starting directory only using URL Filters. Make the download.

When the download completes, select the Project that partially downloaded the site and then click the Browse With AutoSave button on the Home tab of the Ribbon. Offline Explorer Pro should download missing files.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Rey 12/10/2014 02:09 pm
Thanks Oleg.

I followed your instructions but the left menu still does not appear.

Are you successfully with the download on your end?

Thanks
Oleg Chernavin 12/11/2014 06:35 am
Yes, I used AutoSave from the very start, without usual downloading. Can you remove this Project with all downloaded files, then press Ctrl+Z to restore its settings and press Browse With AutoSave button - would this make the menu appear offline?

Oleg.
Rey 12/12/2014 03:12 pm
No luck. Menu on left still does not appear.

I am running version 6.9.4139. Does this need to be updated?

Thanks
Oleg Chernavin 12/13/2014 06:38 am
Yes, let's try the most recent version. Can you please install it from this address:

http://www.metaproducts.com/download/betas/opsetup.exe

Please again delete all downloaded files. The use Browse With AutoSave (do not start the Download or Start button, please).

Oleg.