About swf

Author Message
Steven 06/20/2010 01:51 am
I'm trying to download some pages of nationalgeographic.com, and below is my project settings.

It worked quite well with all the pages except:

http://ngm.nationalgeographic.com/2010/07/power-grid/mcnally-photography

The swf in the page is supposed to present me with a gallery of pictures, but it turned out to be blank where the pictures were supposed to be.

Strangely, when it comes to other pages like this, such as:

http://ngm.nationalgeographic.com/2010/07/bowerbirds/laman-photography

it worked quite well.

The two pages look exactly the same so I wonder what's the problem with it. Thank you!


[Object]
OEVersion= 5.8.0.3210
Type=0
IID=7016
Caption=National Geographic
URL=http://ngm.nationalgeographic.com/2010/07/table-of-contents
MVer=5
Lev=1000001
Weekday=257
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=100
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=bmpfifgifipxj2cj2kjp2jpegjpglwfpngswftiftiffwbmpxbm xxxxxxxxxxxxxxxx
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmilmp4
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgzexe
FTUDef.Exts=jscssssivbsdtdxslswfclassent
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=ooxooo
FTVideo.B=ooxooo
FTAudio.B=xoxooo
FTArchive.B=xoxooo
FTUDef.B=ooxooo
FTOther.B=ooxooo
FTSizes=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,3,3,0,3,0
NotIgnoreLogout=False
RSrvsBx=1
RPathIn=2010/* x
RPathEx=video x
RProt=255
LastStart=229:252:255:59:178:179:227:64:
LastEnd=232:183:253:71:178:179:227:64:
LastStarted=2010-6-20 13:40:32
LastEnded=2010-6-20 13:42:39
S200=395
S304=175
S400=1
SPar=284
SSav=395
SLast=200
SSiz=12093853
SMdf=67
LFiles=570
LSize=11853441
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://ngm.nationalgeographic.com/2010/07/table-of-contents
SkipURLs=http://ad.doubleclick.net/*
ConvertRSS=True
Exported=2009-9-18 14:31:43 - C:\Documents and Settings\mlt\My Documents\ng09\
LIndexed=False
IndexFiles=False
Oleg Chernavin 06/21/2010 09:09 am
It happens because of relative links in XML files. I added some checks for this site to Offline Explorer. Here is the updated version of oe.exe file:

http://www.metaproducts.com/download/betas/OEP3214.ZIP

Please redownload the project after replacing the oe.exe file with the new version.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Steven 06/22/2010 05:12 am
Thank you so much. But can you give me an upgraded version of Portable Offline Browser?
Oleg Chernavin 06/22/2010 05:30 am
Sure. Here it is:

http://www.metaproducts.com/download/betas/pobsetup.exe

Oleg.
Steven 06/22/2010 05:59 am
That works fine now. Thanks!
Oleg Chernavin 06/22/2010 07:02 am
Great!

Oleg.
Steven 06/23/2010 07:39 am
But this time there seems to be something wrong with:

http://ngm.nationalgeographic.com/2010/07/pakistan/kashi-photography

which did not occur with the old version of POB
Oleg Chernavin 06/23/2010 12:02 pm
Well, it works correctly. I created a Project with this URL and Level=2 and it loaded the images and displayed them correctly offline.

Oleg.
Steven 06/24/2010 10:25 pm
I restarted the project and now it works. Thank you!
Oleg Chernavin 06/25/2010 05:45 am
Great! You are welcome!

Oleg.