Project using macros doesn't halt when content not found; possible bug

Author Message
The GermRod 05/11/2010 12:13 am
Hi!

I am working on a scheduled project that uses URL macros to download newly-posted, sequentially-numbered files from a news web site.

All posted articles have '2010' near the top of the page, like this one:

http://www.earthtimes.org/articles/printstory.php?news=323000

Articles that haven't posted do not contain '2010' , like this:

http://www.earthtimes.org/articles/printstory.php?news=333000

So in Content Filters I use '2010' as the keyword and tell OE to "stop downloading when keywords not found."

To illustrate the problem, the following project consists of a range of articles that haven't been posted yet.

OE starts; downloads the first page; sees that it doesn't have the keyword; doesn't download any more files *BUT* it doesn't completely halt. The project icon has the green arrow that indicates it is still downloading.

[Object]
OEVersion=Pro 5.8.0.3196
Type=0
IID=7917
Caption=DPA
URL=http://www.earthtimes.org/articles/printstory.php?news=32{:8012..8019}Channels=1Additional=DoNotParseExistingFilesDelay=
When=5
Minute=4
Weekday=257
LimBTime=True
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=1
FMGroup=2
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwf
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmilmp4
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgzexe
FTUDef.Exts=jscssssivbsdtdxslswfclassent
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=xoxooo
FTVideo.B=xoxooo
FTAudio.B=xoxooo
FTArchive.B=xoxooo
FTUDef.B=xoxooo
FTOther.B=xoxooo
FTSizes=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,3,3,0,3,0
NotIgnoreLogout=False
RProt=255
LastStart=202:43:57:227:159:174:227:64:
LastEnd=64:229:15:23:159:174:227:64:
LastStarted=5/10/2010 11:54:56 PM
LastEnded=5/10/2010 11:19:03 PM
SAbr=7
SLast=200
LSize=6517
Stopped=True
CFKeywords=2010-
CFFlags=128
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://www.earthtimes.org/articles/printstory.php?news=328012
ConvertRSS=True
IPAddr=579628504
LIndexed=False
IndexFiles=False




So basically, the green arrow stays on and the project doesn't go bold, meaning i can't tell if new files have been downloaded.

-GR
Oleg Chernavin 05/11/2010 04:56 am
Thank you! I fixed this. Here is the new version:

http://www.metaproducts.com/download/betas/opsetup.exe

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff