download not working

Author Message
Jeff Blaney 01/18/2010 01:22 pm
Hi,

I'm trying to download a video from the following site:

http://www.lateformass.com/2010/01/is-this-the-worlds-most-dangerous-bridge/

It appears to be embedded somehow. And my usual workaround of downloading the page as a project and then using autosave does not seem to work. When I open the local page, I don't see the place to click to start the video. And when I try from the live site, the video starts but there is no additional download.

Can you provide some assistance with how I might get the video from this site?

Thank you
Oleg Chernavin 01/19/2010 07:18 am
Can you try to use Flash and Media Capture for this video?

http://www.metaproducts.com/download/fmsetup.exe

We are working to improve Flash video support in Offline Explorer, but it is not yet complete.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Jeff 01/19/2010 08:05 am
I will be happy to test it. I should be able to make time later today and will post my results.

Thank you. You guys are the best.
Jeff 01/19/2010 09:25 am
It worked great. I found the interface a little confusing at first. But I like this way more than Moyea youtube downloader which I have used (stopped using that because of performance and it's intrusive.)

Do you have a feedback forum for this product?
Oleg Chernavin 01/19/2010 09:33 am
Great!

Regarding the user interface - can you tell us, what you found confusing? We are working on an update for it now and your ideas could be really useful.

Thank you!

The forum for Flash and Media Capture:

http://forum.metaproducts.com/Posts.aspx?topic=18

Oleg.