Not all html download [IPBfree Forum]

Author Message
Victor 10/30/2009 03:12 am
IPB 1.3 hosted forums (ipbfree.com) are insanely hard to download, I have already tried 7 downloaders but not of them work except A1 Website Download v2.0 (Though it has download errors and some parsing errors). So far Offline Explorer Pro is the best but there are many text/html files that didn't download when they should have been downloaded. Are my settings wrong or is this a bug in the program?

[Object]
OEVersion=Pro 5.7.0.3126
Type=0
IID=1
Caption=http://DOMAIN/index.php?act=idx
URL=http://DOMAIN/index.php?act=idx
MVer=5
Lev=1000001
Weekday=257
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=100
LTMethod=1
LTNoFollow=True
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwf
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmilmp4
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgzexe
FTUDef.Exts=jscssssivbsdtdxslswfclassent
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=ooxooo
FTVideo.B=ooxooo
FTAudio.B=ooxooo
FTArchive.B=ooxooo
FTUDef.B=ooxooo
FTOther.B=ooxooo
FTSizes=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,4,4,4,3,0
NotIgnoreLogout=False
RSrvsBx=1
RPathBx=1
RFileEx=act=arcadeact=calendaract=forwardact=helpact=postact=mailact=regact=loginact=trackact=storeact=searchact=msgact=printact=onlineentry&view=setskinsetlanguage xxxxxxxxxxxxxxxxxx
RProt=255
LastStart=173:74:93:148:121:150:227:64:
LastEnd=122:7:160:200:122:150:227:64:
LastStarted=10/29/2009 7:11:04 PM
LastEnded=10/29/2009 8:05:15 PM
S200=3173
S400=132
SErr=2
SPar=1996
SSav=3173
SLast=200
SSiz=219930162
SMdf=3173
LFiles=3278
LSize=105240781
SubstsB=Kgk/cz0qJgk/DQo=
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://DOMAIN/index.php?act=idx
SkipURLs=http://DOMAIN/lofiversion/*http://postthatpic.com/http://vmqa1/automator/
ConvertRSS=True
Exported=10/29/2009 5:28:14 PM - C:\Export\
LIndexed=False
IndexFiles=False


Vic.
Oleg Chernavin 10/30/2009 03:14 am
I think, I need more details - few examples of URLs that didn't download. It could be because of the Project settings (you may test these URLs using Properties dialog - URL Ommissions section). Or because the links are heavily scripted.

If it is the latter case, I would need to have access to the site to see what exactly went wrong.

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff