Page doesn''t load in the internal bowser

Author Message
A Kumar 05/05/2008 12:19 am
Please try loading this page in internal browser ...
http://www.bmj.com/cgi/content/full/309/6947/72

The page is downloaded alright but it can not be viewed in the internal bowser. It can be viewed normally in IE. It adds to hassels as I have to view many such pages.

Is there any solution?

Thanks!
Oleg Chernavin 05/06/2008 01:01 pm
What exactly is wrong? I just downloaded it and browsed in the Internal browser - I saw no problem.

I am using MS IE 8.0 Beta 1 on my computer.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
A Kumar 05/06/2008 01:43 pm
> What exactly is wrong? I just downloaded it and browsed in the Internal browser - I saw no problem.
>
> I am using MS IE 8.0 Beta 1 on my computer.
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff

I shall try to be more explicit:

I try to download this page:
http://www.bmj.com/cgi/content/full/326/7386/422

The page gets downloaded normally in OE pro

When I try to view in internal browser
Page gets loaded for a second. The address bar shows:
http://www.bmj.com/cgi/content/full/326/7386/422

Then there is a automatic redirection to this address:
res://ieframe.dll/dnserrordiagoff_webOC.htm#http://bmj.firstlightera.com../EN/interface/getrelateditems.aspx?ContentId=10.1136/bmj.326.7386.422&numrequests=1&req1=SSMicrosites||10|SortBy:Rank&OutputType=html

And I get the massage in the internal browser window: This program cannot display the webpage

If I want I can view it normally in IE7.

I am using windows XP SP2, IE 7, and OE pro 5

Regards
Oleg Chernavin 05/06/2008 02:41 pm
This is really strange. I didn''t have this redirection. If this project download is not big, you could make its backup and send it to us. Perhaps, this will help me to reproduce the issue and see if anything cane be done here.

Oleg.
A Kumar 05/07/2008 04:07 am
> This is really strange. I didn''''t have this redirection. If this project download is not big, you could make its backup and send it to us. Perhaps, this will help me to reproduce the issue and see if anything cane be done here.
>
> Oleg.

Please tell me your email
Oleg Chernavin 05/07/2008 05:44 am
Please send it to support@metaproducts.com.

Thank you!

Oleg.
Oleg Chernavin 05/08/2008 09:46 am
I looked at the page that you sent me. It didn''t redirect to another page when browsing in the Internal browser. I tested your Project in Offline Explorer Pro 5.0 under Windows XP/SP2 + MS IE 8.0 Beta 1. And also on Windows Vista/SP1 + MS IE 7.0.

If the problem is related with its look then it simply missed scripts and styles. Please allow downloading File Filters - User Defined section in the Project Properties dialog. Another way is to click the AutoSave button on the Internal browser toolbar and browse the Project to get all missing files.

Oleg.