OEP exits with error message

Author Message
Pablo 01/28/2008 08:31 am
I have my OEP configured so it exits automatically everyday at 04:25am (this way, I "force" OEP to update and save the WEBDOWN.DAT file).

The problem I'm having is that many times when OEP automatically closes, exits with an error message, and I see no reason for this. I'm sending the picture of the error to the support email.

By the way, I'm using 4.9.0.2670, and Windows 2003 server.

Regards,
Pablo.
Oleg Chernavin 01/28/2008 09:27 am
Can I ask you to try 4.9 SR1 version and see if it works correctly now?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Pablo 01/29/2008 07:42 am
Yes, I can install SR1, but ...
There is a post entitled " Endless crashes with latest version" (SR1); since my machine is now "in production", I'm afraid to have the same problems than Peter Hawkins if I install SR1.
Then I think is better if I wait a couple of days until that issue is cleared, and it is clear that SR1 will not crash my installation.
I will be back on this...
Thank you very much.
Pablo.



> Can I ask you to try 4.9 SR1 version and see if it works correctly now?
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff
Oleg Chernavin 01/29/2008 01:35 pm
We have only one such report, so it is likely a configuration issue rather than a systematic issue.

We are making many tests here to find it out and so far the new version works well.

Can you please keep the previous installation and install the new version to another folder?

Oleg.
Pablo 01/30/2008 04:12 pm
Installed the new 4.9 SR1, and at execution, Windows says that "OE.EXE is not a valid Win32 EXE" (something like this), and cannot run.
Then, reinstalled the previous 4.9 EXE file (no SR1).
But the error message when closing OEP still exists.
Pablo.


> We have only one such report, so it is likely a configuration issue rather than a systematic issue.
> We are making many tests here to find it out and so far the new version works well.
> Can you please keep the previous installation and install the new version to another folder?
>
> Oleg.
Oleg Chernavin 01/30/2008 04:32 pm
Can you please test this oe.exe file?

http://www.metaproducts.com/download/betas/oep2682.zip

Oleg.
Pablo 02/06/2008 06:19 am
Installed OEP2682, and have the same results: OEP exists with an error message.

As I wrote before, I?m using Windows 2003 server. Sometimes I do remote maintenance (using Terminal Services). Do you think that this might be related to this problem? Can you try to use OEP on a W2003 server machine, and administer it remotely using MSTSC (Terminal Services Client), and see if you can reproduce the error?

Regards,
Pablo.


> Can you please test this oe.exe file?
>
> http://www.metaproducts.com/download/betas/oep2682.zip
>
> Oleg.
>
Oleg Chernavin 02/07/2008 10:26 am
Can you please make yet another try?

http://www.metaproducts.com/download/betas/oep2685.zip

If error happens again, please send me its text (and memory addresses).

Oleg.
Pablo 02/08/2008 07:41 am
OK, I will try this, and let you know what happens.


> Can you please make yet another try?
>
> http://www.metaproducts.com/download/betas/oep2685.zip
>
> If error happens again, please send me its text (and memory addresses).
>
> Oleg.
Pablo 02/12/2008 06:11 am
Oleg,
It seems that the new build 2685 fixed the problem !
I will countinue watching it in the next days to see if it reappears.
Thank you very much !
Do you suggest that I let this "beta 2685" in production, or it would be better to install the next "official" version?

Regards,
Pablo.


> OK, I will try this, and let you know what happens.
>
>
> > Can you please make yet another try?
> >
> > http://www.metaproducts.com/download/betas/oep2685.zip
> >
> > If error happens again, please send me its text (and memory addresses).
> >
> > Oleg.
Oleg Chernavin 02/12/2008 06:50 am
Great! Yes, you may safely use this version.

Oleg.