Link leads to blank page

Author Message
Patricia 09/16/2005 01:25 pm
Hi Oleg:

I am downloading this site: http://www.progressivecanadian.org/navigation/about/welcome.php

MetaPro seems to have downloaded all the files. However, when I click on a link on the menubar on the homepage, I am presented with a blank page. I think this is because there is a "blur" feature which fades in the linked page. It appears that this feature makes use of a blank page as an interim step.

<a href="../media/publications.php" onfocus="if(this.blur)this.blur()" onmouseover="pviiW3Cbg(this, `#75A0E7`)" onmouseout="pviiW3Cbg(this, `#6D90CA`)"><img src="../images/flyoutmenu/publications.gif" alt="Publications"

What do you think? Any suggestions?

Thanks,
Patricia
Oleg Chernavin 09/19/2005 08:25 am
I downloaded this site with Level=1 and allowed from all directories. Images were disabled - I can navigate using the menu without any problem. I am using 3.9 SR1 version. Maybe you have a previous version?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Patricia 09/20/2005 03:26 pm
Hi Oleg:

I tried it again with the settings you have (btw I have version 3.8). It works for me when I view it in the MetaPro browser but once I view it through IE 6.0 or Netscape 7.2 it is blank. We need to view it independent of MetaPro. Any suggestions?

Thanks,
Patricia

Oleg Chernavin 09/21/2005 06:09 am
Please select the Project and then File | Export it with the standard extensions box checked. The other export settings - by default. This should make the site browseable well outside Offline Explorer.

Oleg.