Object moved from password protected site

Author Message
Hendra 01/21/2005 10:11 pm
Hi, I tried to download from the following password protected site
http://net.explicite.com/members/
I included my username and password in my project properties and I put a check on "evaluate script calculation", but everytime I tried to download the site, I get the following message

Project http://netexplicite.com/members
the server reports that the starting URL was moved to a new address
http://www.netexplicite.com/?aspxerrorpath=/members/index.aspx
Do you want to restart downloading with the new project URL?

If I click OK, OEP only download from non member site. How do I make OEP to download from the member site. All of the pictures, btw, are stored in javascript format.
Oleg Chernavin 01/22/2005 04:30 pm
I would suggest you to try to logon the site first in the Offline Explorer`s Internal browser and only then start downloading from the Project with the http://net.explicite.com/members/ URL.

Does this help?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Hendra 01/22/2005 07:17 pm
> I would suggest you to try to logon the site first in the Offline Explorer`s Internal browser and only then start downloading from the Project with the http://net.explicite.com/members/ URL.
>
> Does this help?
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff

Hi, this is strange. If I browse with OEP internal browser and login with my password, I got kicked back to the front page but no error message. I tried to refresh but it didn`t fix the problem. But if I login with IE6, everything is fine. How do I solve this problem?

Hendra
Oleg Chernavin 01/23/2005 04:40 pm
Could you please send me the username and password for that site to support@metaproducts.com ? I will see what can be done there and get back with you shortly with an advice.

Oleg.
editOR 03/29/2005 11:58 am
> Could you please send me the username and password for that site to support@metaproducts.com ? I will see what can be done there and get back with you shortly with an advice.
>
> Oleg.

Hi Oleg,

I have similar problem, it is password protected site, and I do have a valid user name & password to access it.

When I try for the first time (either on IE or on OE Entp.) it is asking me to put in the valid user name & password (it is a ASP page) and when successfully completed, it is showing the main page and also all the other pages..

But, when I ask for it to download, it says "302 Object moved", and sometime "The server reports that the starting URL was moved to a new address, and asking to me to update the (first) logon-ASP page?!"

Do you have a work around for this... please post.
Oleg Chernavin 03/30/2005 03:35 am
Can you try to logon the site first in the Internal browser of Offline Explorer and then download the site? Does this help?

Oleg.
gambling reviews 01/31/2006 12:48 pm
Hi. Images are not loading.
Oleg Chernavin 01/31/2006 04:39 pm
Any details?

Oleg.