how to download this asp site

Author Message
Jack 12/16/2004 12:55 am
I try to download this site with OEP3.4: http://www.mouldbbs.com/index.asp, username: dnmm password: 111111

I open this site in bowse window in OE, login, right click, select download current page, start to download.


But the links do not work when browse offline. For example a link shows like: http://www.mouldbbs.com/list.asp?boardid=37

actually the file in my harddisk is : c:\download\www.mouldbbs.com\list.asp@boardid=37

I guess: the ? in the link and the @ in the filename are mismatched, so when I click the link, the computer can`t find the file which matches the link.

Is that right?



BTW, OE is a really good software. Thanks for your effort!

Merry Christmas!

Jack


Oleg Chernavin 12/16/2004 04:29 am
Jack, the symbols are being replaced because ? symbol is invalid in filenames in Windows systems. However the links in files should be properly adjusted. I would suggest you to select that downloaded Project, click the Properties button on toolbar, go to Links Translation section and select Offline Links Translation there. Click OK button to save the change and redownload the Project.

Does this help?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Jack 12/16/2004 12:52 pm
> Jack, the symbols are being replaced because ? symbol is invalid in filenames in Windows systems. However the links in files should be properly adjusted. I would suggest you to select that downloaded Project, click the Properties button on toolbar, go to Links Translation section and select Offline Links Translation there. Click OK button to save the change and redownload the Project.
>
> Does this help?
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff



I tried, but it dosen`t work.
when I point the arrow to the link in the downloaded page, it shows that the link is like :http://www.mouldbbs.com/list.asp?boardid=55

when I click the link, it just said can`t find that page.


I beg u to try to download it, all ways I have tried, still the same.


Jack
Oleg Chernavin 12/16/2004 01:14 pm
I just loaded the page and all links on it point correctly to offline files (with @ symbols).

Oleg.
Jack 12/16/2004 10:59 pm
> I just loaded the page and all links on it point correctly to offline files (with @ symbols).
>
> Oleg.

Which version r u using?
I am using OE3.4 not registered one. Is it a problem?

Thanks for you help!
Jack
Jack 12/16/2004 11:02 pm
> > I just loaded the page and all links on it point correctly to offline files (with @ symbols).
> >
> > Oleg.
>
> Which version r u using?
> I am using OE3.4 not registered one. Is it a problem?
>
> Thanks for you help!
> Jack

Sorry, it is OE pro 3.4 not registered.
Oleg Chernavin 12/17/2004 04:06 am
I have Offline Explorer Pro 3.5. You can download the latest oe.exe file here:

http://www.metaproducts.com/download/betas/oep1882.zip

Oleg.