OE Pro Stability

Author Message
PS du Preez 07/06/2004 04:30 am
I use XP Pro and everytime I install OE Pro and run it my system freezes and I cannot run any Internet based programs. I cannot start windows taskmanager to end the process or shut down the machine without powering down (hard reset)

It was fine with pre 3.2 releases but ever since it has been a nightmare. I have seen reinstalling an older version and overwritting with the new version "sometimes" will help.

Any ideas?

Regards

Pieter
Oleg Chernavin 07/06/2004 07:48 am
We were reported that a simular problem occurs if you have ZoneAlarm 5.0 firewall installed. It contains a bug which influences a lot of Internet software.

A quick workaround is to disable ZoneAlarm for few minutes, run Offline Explorer, go to the Options dialog and uncheck the Internal HTTP server box. Click OK button to save the change. Now you can enable ZoneAlarm again.

We already contacted ZoneAlarm support about this problem. We hope that they will fix it soon. ZoneAlarm 4.5 and earlier versions didn`t have this kind of problem.

If this is not the Zone Alarm issue, please let me know.

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
PS du Preez 07/08/2004 03:07 am
Thanks a lot for the reply. It seems to be the problem, and it installed fine this time around. Thanks for a great product and great support, best money I have spent in a long time!

Regards

Pieter
Oleg Chernavin 07/08/2004 01:18 pm
Thank you. This means that we need to put more pressure on ZoneAlarm to fix the problem.

Oleg.