Mailto protocol

Author Message
Karen 05/07/2004 02:32 pm
Hello,

I have noticed that OE Pro seems to think that mailto:me@foo.com is a file and changes the coding from mailto:me@foo.ca to foo.ca/1/2/3/mailto:me@foo.com

How can I get OE to recognize the mailto: as a protocol?

Thanks,

--Karen
Oleg Chernavin 05/07/2004 03:15 pm
It should work with the mailto: links properly. Can you please tell me the URL of the page with that link? I will see what is going on there.

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Karen 05/07/2004 04:26 pm
It worked with some of the mailto: links, but not all of them.
Strange.
Here`s an example:
http://dominionpaper.ca/about/2003/08/11/frequently.html (FAQ)
the link is called "sr"
and it should be: mailto:bee_45@hotmail.com
but, instead it is to: http://dominionpaper.ca/about/2003/08/11/mailto:bee_45@hotmail.com

Thanks!

--Karen


> It should work with the mailto: links properly. Can you please tell me the URL of the page with that link? I will see what is going on there.
>
> Thank you!
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff
Oleg Chernavin 05/07/2004 04:54 pm
Thank you! Just fixed that. Do you need the updated version right now?

Oleg.
Karen 05/10/2004 08:54 am
Yes, that would be great. That was so fast, thanks!

--Karen

> Thank you! Just fixed that. Do you need the updated version right now?
>
> Oleg.
Oleg Chernavin 05/10/2004 02:35 pm
Good. The updated oe.exe file is here:

http://www.metaproducts.com/download/betas/oep1593.zip

Oleg.