cannot hear sound with video on live recording

Author Message
john 03/29/2006 07:01 am
I downloaded a live recording realmedia. i only be able to see the video but could not hear the sound. Is there a way to fix this?
Oleg Chernavin 03/29/2006 07:01 am
Can I ask you to try the latest Offline Explorer Pro version here?

http://www.metaproducts.com/download/betas/oep1132.zip

Unzip the oe.exe file and replace the older one with it. You can try to load just 10-20 seconds of the file and make Finalize (right-click on it) to see if the update helps.

Please let me know the results. If this doesn`t work, please let me know the stream URL to test. If you don`t want to share the URL in this forum, please send it to us to support@metaproducts.com

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MetaProducts corp.
john 03/29/2006 07:01 am
> Can I ask you to try the latest Offline Explorer Pro version here?
>
> http://www.metaproducts.com/download/betas/oep1132.zip
>
> Unzip the oe.exe file and replace the older one with it. You can try to load just 10-20 seconds of the file and make Finalize (right-click on it) to see if the update helps.
>
> Please let me know the results. If this doesn`t work, please let me know the stream URL to test. If you don`t want to share the URL in this forum, please send it to us to support@metaproducts.com
>

it still not work and now the video is not smooth anymore- it stops a while and continues and stops

i am going to send you the site through email with the subject john` site
> Thank you!
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MetaProducts corp.
Oleg Chernavin 03/29/2006 07:01 am
I got it and I am going to work with it today. Thank you.

Oleg.