a little bug when downloading rm with ?start&end

Author Message
Brian 03/29/2006 07:01 am
Hello,

I found there is a minor problem with OEPro while downloading rtsp files with ?start&end option. I have several rtsp jobs to download, only four connections at the same time. At first, every thing was fine, after finished one job, the consequence one should start, and it started, but only connected for a few seconds, and then finished. it said, download completed, but only a file with no content existed.

The first finished job is with npt=0-4200, for example, it`s OK, no problem, the second one is with npt=0-1500, so here is the problem, the second job start with npt=4200-1500, that explains what happened.

here is the log:
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: Download complete.
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: OPTIONS rtsp://xxx:554 RTSP/1.0
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: CSeq: 1
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: User-Agent: RealMedia Player Version 6.0.8.1649 (win32)
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: ClientChallenge: c0157933aef7a60918e1de5feddf9996
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: PlayerStarttime: [05/08/2002:14:08:53 03:00]
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: CompanyID: bIiTbEtEphx7i07QEFdl+A==
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: GUID: 00000000-0000-0000-0000-000000000000
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: RegionData:
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: ClientID: WinNT_5.0_6.0.11.808_RealPlayer_RN9GPD_en_686
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: Pragma: initiate-session
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: RTSP/1.0 200 OK
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: CSeq: 1
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: Date: Tue, 19 Nov 2002 15:41:00 GMT
[2002-11-20 0:01:50] RTSP1: Session: 64306-1
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Server: RealServer Version 8.0.2.471 (win32)
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Public: OPTIONS, DESCRIBE, ANNOUNCE, SETUP, GET_PARAMETER, SET_PARAMETER, TEARDOWN
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: RealChallenge1: 2bee58afd8369e0b7cc5e84418465d7a
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: StatsMask: 3
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: DESCRIBE rtsp://xxx:554/....rm?start=00:00:00&end=00:30:10 RTSP/1.0
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: CSeq: 2
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Accept: application/sdp
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Session: 64306-1
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Bandwidth: 1544000
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: GUID: 00000000-0000-0000-0000-000000000000
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: RegionData:
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: ClientID: WinNT_5.0_6.0.11.808_RealPlayer_RN9GPD_en_686
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: SupportsMaximumASMBandwidth: 1
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Language: en-US, en, *
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Authorization: Basic YnJpYW53dTg4OEB5YWhvby5jb206bHQzNmx0
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Require: com.real.retain-entity-for-setup
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: RTSP/1.0 200 OK
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: CSeq: 2
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Date: Tue, 19 Nov 2002 15:41:01 GMT
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: X-TSPort: 7802
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Last-Modified: Wed, 18 Sep 2002 23:52:41 GMT
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Content-base: rtsp://xxx:554/....rm?start=00:00:00&end=00:30:10[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: ETag: 64306-1
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Session: 64306-1
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Content-type: application/sdp
[2002-11-20 0:01:51] RTSP1: Content-length: 1829
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: SETUP rtsp://xxx:554/....rm?start=00:00:00&end=00:30:10/streamid=0 RTSP/1.0
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: CSeq: 3
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: Transport: x-pn-tng/tcp;mode=play,rtp/avp/tcp;unicast;mode=play
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: If-match: 64306-1
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: RTSP/1.0 200 OK
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: CSeq: 3
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: Date: Tue, 19 Nov 2002 15:41:02 GMT
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: Session: 64306-1
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: RDTFeatureLevel: 2
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: Transport: x-pn-tng/tcp;interleaved=2
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: SETUP rtsp://xxx:554/....rm?start=00:00:00&end=00:30:10 /streamid=1 RTSP/1.0
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: CSeq: 4
[2002-11-20 0:01:52] RTSP1: Transport: x-pn-tng/tcp;mode=play,rtp/avp/tcp;unicast;mode=play
[2002-11-20 0:01:52] R
Oleg Chernavin 03/29/2006 07:01 am
Brian,

I just tried to reproduce it, but NPTs were represented correctly. Maybe it is a silly question, but do you have the latest 2.6 Service Release 1 version installed?

If this is the same with the latest version, could you please write us to support@metaproduts.com and provide us with more details on that with complete URLs, if possible.

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MetaProducts corp.