"Invalid Pointer Operation"

Author Message
Karl 07/22/2013 11:21 am
Hello,

I'm just downloading a big forum site with Offline Explorer Enterprise 6.6 SR2 and I just got this error message: "Invalid Pointer Operation". But the programm keeps running.

A few minutes later it crashes "Offline Explorer executable".

After restart it says "Download complete", but it wasn't complete. About 10,000 files where in queue at the time of the crash.

Thanks.
Oleg Chernavin 07/22/2013 12:27 pm
Can you please try to select the partially downloaded Project and press Ctrl+F5 to get missing files? Then please watch the memory usage on the System Monitor tab. It should be less than 2 GBs. If the crash reproduces, please let me know if it was because of the memory or not.

Thank you!

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Karl 07/22/2013 01:16 pm
Hi Oleg,

thank you for your fast response.

The "Used memory" is about 120.000 to 160.000 kb.

I restarted OEE and started "Download missing files" but after several minutes OEE crashed again without any error message (just "not responding").

Now I'm trying again after rebooting of the system...

System:
Pentium 4, 2.8 MHz
Memory: 2 GB
OS: Win XP

Thank you.
Karl 07/22/2013 02:30 pm
Hi Oleg,

unfortunately it crashed (not responding) again after restart. Please see here: http://i.imgur.com/nCEjQR9.jpg

Thanks and best regards,
Karl
Karl 07/23/2013 01:26 am
I tested on another computer with Win 7 and 8 GB Memory:

It also crashed with 2 error messages: "Runtime error 204 at 044624D8"

http://i.imgur.com/Qk0mCSj.jpg

Best regards,
Karl
Oleg Chernavin 07/23/2013 05:53 am
Karl,

Can you tell me what forum do you download and what exact settings may reproduce the crash? If it is not a public information, I can e-mail you directly.

Thank you!

Oleg.
Karl 07/23/2013 06:13 am
It's a closed forum. Please contact me via email.

Thanks
Oleg Chernavin 07/23/2013 06:48 am
I sent you an E-mail.

Oleg.