I seem to get everything but the pics I want

Author Message
pjwhoopie 06/17/2011 03:43 am
I want to download the images from
http://www.hairy-beauty.com/atk-hairy-4/amanda-d6/
so I put it in my uber old OEE 3.X and hit download and everything works ok
But there are also other images in the folder "amanda-d1, - d6

So I try a macro... which looks like http://www.hairy-beauty.com/atk-hairy-4/amanda-d{:1..6}/

I hit download and... it doesn't work (at least the way I want it too)
OEE will grab the smaller thumbs from the projects (from a lower directory), but not the larger images.

I really don't want to open it up to grab -everything- on every server... just the images that are associated with the original project.

What am a doing wrong, and how can I fix it?

Oleg Chernavin 06/17/2011 06:27 am
Please specify the Included Directory keyword there:

/atk-hairy-4/amanda-d*/

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
pjwhoopie 06/17/2011 09:33 am
well that worked...

But supposed I had a folder with X more "similar" projects. Is there anything I could do, template wise, to apply to all the projects?

That way i wouldn't have to customize each projects settings.


Oleg Chernavin 06/17/2011 09:36 am
New versions have the URL Macro {:dir} that works in URL Filters keywords.

Oleg.
pjwhoopie 06/25/2011 07:28 am
Same situation

I add http://www.galleries.coolios.net/ddgirls/Carmen_Kees_in_Garden_Fun_by_Digital_Desire_XXL/
to a project folder and hit download.

I get the page and the thumbs, but not the pics.

I have
Level limit unchecked

Protocol - Load all protocols
Server - Load files from all servers
Directory > Custom > included directory keywords: /carmen_kees_in_garden_fun_by_digital_desire_xxl/images/

Hit go... and nothing.

I only get the pics when I open everything up all the way.. but then I fill my HD with other sites and stuff I don't want.

Suggestions?
Oleg Chernavin 06/27/2011 12:27 pm
Please simply allow to download from the starting directory. Otherwise the links to the pages with big images will be skipped.

Oleg.
pjwhoopie 08/23/2011 04:21 am
Same situation

http://motherless.com/gi/nudist_girls

I am testing out the latest release of OEE 5.9

Load all protocols
All Servers
All directories

But I don't get the pics on the page... they seem to be deep in there, but I am not getting them

I've tried just about every configuration, "starting directory and below", "load file only within starting server/domain" etc

Any suggestions?
Oleg Chernavin 08/23/2011 07:44 am
Allow File Filters - Images to Load from any site. Do not use Load from the starting directory only box - uncheck it.

Oleg.
pjwhoopie 08/23/2011 12:50 pm
I click the project properties
Under URL FILTERS
URL Exclusions = (nothing checked or entered)
Server = Nothing Checked or Entered
Directory = Nothing Checked or Entered
Filename = Nothing checked or entered

?

When I run that, again, I get none of the pictures... and just a couple of the thumbs.
Oleg Chernavin 08/23/2011 02:37 pm
Here is the Project settings to download it. You may need to increase Level to get 1 2 3 ... pages:

[Object]
OEVersion=Pro 6.0.0.3626
Type=0
IID=62385
Caption=http://motherless.com/gi/nudist_girls
URL=http://motherless.com/gi/nudist_girls
Lev=1
Weekday=257
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=100
FMGroup=2
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwf
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmil
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgz
FTUDef.Exts=jscssssivbsdtdxslswfclass
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=ooxooo
FTVideo.B=ooxooo
FTAudio.B=ooxooo
FTArchive.B=ooxooo
FTUDef.B=ooxooo
FTOther.B=ooxooo
FTSizes=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,3,3,0,3,0
NotIgnoreLogout=False
RSrvsBx=1
RProt=127
LastStart=11:174:27:11:94:233:227:64:
LastEnd=174:176:184:32:94:233:227:64:
LastStarted=23.08.2011 22:31:57
LastEnded=23.08.2011 22:35:45
S200=1220
S304=656
S400=8
SAbr=3
SPar=206
SSav=1220
SLast=200
SSiz=64102500
SMdf=1220
SHTML=140
SSuccDowns=2
LFiles=1884
LSize=115037999
Stopped=True
Flags=1
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://motherless.com/gi/nudist_girls
LIndexed=False
IndexFiles=False


Oleg.
pjwhoopie 08/23/2011 04:10 pm
uhhh.... thanks, but how do I download your settings into my project?
pjwhoopie 08/23/2011 04:20 pm
Alright
I clicked on the project, then went FILE>PROJECT SETTINGS> and Save From Text File

(I cut and pasted your settings into a text file and selected it...)

Tried a level limit of 1, 3 then no limit....

and no success.

pjwhoopie 08/23/2011 04:29 pm
Here is what I have
Stream 1.2 File
[Object]
OEVersion=Enterprise 5.9.0.3374
Type=0
IID=12242
Caption=http://motherless.com/gi/nudist_girls
URL=http://motherless.com/gi/nudist_girls
Lev=1000001
Weekday=257
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=100
FMGroup=2
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwf
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmil
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgz
FTUDef.Exts=jscssssivbsdtdxslswfclass
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=ooxooo
FTVideo.B=ooxooo
FTAudio.B=ooxooo
FTArchive.B=ooxooo
FTUDef.B=ooxooo
FTOther.B=ooxooo
FTSizes=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,3,3,0,3,0
NotIgnoreLogout=False
RProt=127
LastStart=132:169:103:238:93:233:227:64:
LastEnd=5:3:107:238:93:233:227:64:
LastStarted=8/23/2011 10:26:54 PM
LastEnded=8/23/2011 10:26:54 PM
S304=53
SAbr=258
SPar=29
SLast=304
SSuccDowns=2
LFiles=53
Stopped=True
Flags=1
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://motherless.com/gi/nudist_girls
LIndexed=False
IndexFiles=False
Oleg Chernavin 08/23/2011 06:11 pm
I used your Project and set Level to 1 (to decrease the download time) and URL Filters - Server - checked the "Load only from the starting server" box. Downloaded the Project and I saw the bigger images offline.

Maybe you should try the latest version:

http://www.metaproducts.com/download/opsetup.exe

Oleg.
pjwhoopie 08/25/2011 07:13 am
I am getting mixed results... and am sure you are tired of my questions...

The latest problem I have is that OEE "aborts" after about 60 seconds... It might download 3 folders of a 30 folder file....

I can't figure it out.
pjwhoopie 08/25/2011 07:15 am
I hit the restart... and it might download 10-15 more files and then it aborts again
pjwhoopie 08/25/2011 07:17 am
Ignore that... It was downloading the same files it had already downloaded... I checked "new and modified files only"
Oleg Chernavin 08/25/2011 10:34 am
So, does it load what you need now?

Oleg.
pjwhoopie 08/25/2011 04:25 pm
No... it runs and aborts after 6 seconds
Oleg Chernavin 08/25/2011 04:28 pm
Which version do you use now?

Oleg.
pjwhoopie 08/25/2011 05:58 pm
5.9.3374 SR 5

Here is an example...

I try to run

www.hunfiles.com/ftv{:1010..1020}/{:01..16}.jpg

Each folder has 16 jpgs... But it will download 1010 & 1011, 8 jpgs out of 1013 and stop (I get the red X on the project icon.

If I restart it won't download anything.

If I change the project to {:1013..1020}
I get 16 out of 1013, and maybe 4 out of 1014 before it quits.

Its not just this site, or project... and it happens without the macros too
pjwhoopie 08/25/2011 06:00 pm
and here are the settings


Stream 1.2 File
[Object]
OEVersion=Enterprise 5.9.0.3374
Type=0
IID=12389
Caption=www.hunfiles.com/ftv{:1012..1020}/{:01..16}.jpg
URL=www.hunfiles.com/ftv{:1012..1020}/{:01..16}.jpg
Lev=1000001
Weekday=257
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=100
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwf
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovflvfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvobsmilmp4
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdftgzexe
FTUDef.Exts=axdclasscssdtdentjsssiswfvbsxsl oooooooxoo
FTText.B=ooxooo
FTImages.B=ooxxoo
FTVideo.B=ooxooo
FTAudio.B=ooxooo
FTArchive.B=xoxooo
FTUDef.B=ooxooo
FTOther.B=xoxooo
FTSizes=0,0,0,19,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,3,3,3,0,3,0
NotIgnoreLogout=False
RPathBx=1
RProt=127
LastStart=107:56:43:253:159:233:227:64:
LastEnd=186:10:80:253:159:233:227:64:
LastStarted=8/25/2011 11:59:30 PM
LastEnded=8/25/2011 11:59:31 PM
S304=31
S400=13
SAbr=100
SLast=404
SSuccDowns=1
LFiles=44
LSize=78832
Stopped=True
Flags=1
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://www.hunfiles.com/ftv1012/01.jpg
ExploreDirs=True
ConvertRSS=True
IPAddr=1990190658
LIndexed=False
IndexFiles=False
Oleg Chernavin 08/26/2011 08:45 am
Why do you use Enterprise edition? Is it registered?

Oleg.
pjwhoopie 08/26/2011 05:15 pm
No, its the 30 day trial... I have an older version 3.X and am trying to justify the the additional expense for the upgrade.
Oleg Chernavin 08/26/2011 08:47 pm
Can you please try the latest 6.0 version?

http://www.metaproducts.com/download/opbsetup.exe

or

http://www.metaproducts.com/download/eebsetup.exe

Would this version abort the download as well?

Oleg.