Partial forum download

Author Message
Rodryn 02/19/2007 12:22 pm
Hi, i just downloaded the trial version to download a part of a forum.
I tried to do it my self with no luck. It only download the php files and not the index file and the images.

I used the wisard to make the project and I add this in the URL field
Additional=DepthFirst
http://phrozenkeep.it-point.com/forum/index.php?h=1&pf=93&c=2

And in the url filers I have
Protocol:Load all protocols
Server:Load files only within the starting server
Directory:Load files only within the starting Directory and below
Filename: Load all filenames

I checked this topic to, but still dont get it to work..
http://www.metaproducts.com/forum/Forums_Message.asp?id=19528&pg=0
Oleg Chernavin 02/19/2007 12:37 pm
OK. Where are the images that were not loaded and what are the index files?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Rodryn 02/19/2007 12:44 pm
> OK. Where are the images that were not loaded and what are the index files?
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff

I dident get any index file, and no images...
It saves the structure from the site as it should, but it only saves the php files from the forum, no index.html and it's plain white..

I have deleted all files now and i'm going to retry to download the forum. But i wanted to ask for some help first :D
Oleg Chernavin 02/19/2007 01:19 pm
I looked at the forum and saw no images there. Can you please point me to the page with them? I also didn't understand what index file do you mean.

Oleg.
Rodryn 02/19/2007 01:31 pm
> I looked at the forum and saw no images there. Can you please point me to the page with them? I also didn't understand what index file do you mean.
>
> Oleg.

It works now..I restarted the pc and put in the urls again and now it seams to work fine.
The way it was beffore was that I couldent browse the site after I had download it.
I only got the php files.

Oleg Chernavin 02/19/2007 01:36 pm
OK. Good.

Oleg.