Project export hanging

Author Message
Christine 02/16/2007 09:04 am
When exporting a project to another folder, it gets to a certain point and then it just hangs. Is it a file name or something like that? I am able to copy the folders manually - without using the export. Any thoughts? Also, is there a log that will tell me which file it is getting stuck on?
Thanks,
Christine
Oleg Chernavin 02/16/2007 09:06 am
Do you have the latest 4.6 version?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Christine 02/16/2007 09:07 am
Yes we are using 4.6
Oleg Chernavin 02/19/2007 07:40 am
Sorry for the delay. Can I make a version for you that would log the operations during the export to try to find out the reason?

Oleg.
Christine 02/20/2007 09:24 am
Please - that would be very helpful.

Thanks,
Christine
Oleg Chernavin 02/21/2007 08:37 am
OK. Please download, unzip and replace the oe.exe file with a new one from the archive:

http://www.metaproducts.com/download/betas/OEP2565.ZIP

Start exporting the hanging Project and once it stops, zip and send me the c:\oe.log file.

Thank you!

Oleg.
Christine 02/22/2007 02:37 pm
Hi Oleg,

I tried the new executable and the project exported fine. A couple of things to note, the executable that you gave was for OE Pro while we are using OE Enterprise. I'm not sure if that made a difference. Also, I couldn't just export the project, it only created the contents file. I had to do the download first and using your executable I didn't get nearly the same number of files downloaded as with our current version. Any thoughts?

Thanks,
Christine
Oleg Chernavin 02/24/2007 07:48 am
Sorry for that. Please use this oe.exe file:

http://www.metaproducts.com/download/betas/OEE2565.ZIP

Oleg.
Christine 02/27/2007 10:24 am
I was able to replicate the hanging with this version. To what address should I send the log file?
Oleg Chernavin 02/27/2007 10:30 am
Can I contact you myself using the E-mail you typed in this forum?

Oleg.
Christine 02/27/2007 10:33 am
That is fine.
Oleg Chernavin 02/27/2007 10:45 am
OK. I just sent you a message.

Oleg.
Christine 02/27/2007 02:56 pm
I Have not received anything yet.
Oleg Chernavin 02/28/2007 04:58 am
Maybe an anti-spam filter? Of course, if your E-mail address is valid in this forum. You can also send us an E-mail to support@metaproducts.com

Oleg.
Christine 02/28/2007 09:37 am
I sent the log to support@metaproducts.com with the subject ATTN: Oleg Chernavin oe.log
Oleg Chernavin 03/01/2007 07:37 am
Thank you! I received the log. Please excuse me if it would take a couple of days to work with it.

Oleg.