Re-started projects seem to be in hung state

Author Message
JBD 04/11/2006 11:04 am
Hi,

I have OEE 4.2 and every time that one of my projects finish if I try to re-start it or tell it to update, only the first URL is looked at and I get the message Download complete. Status: 200 OK. After that OEE does absolutely nothing and put no new URLs in the queue. It just hangs doing nothing yet it keep the project in an active state while downloading nothing.

Any clues?

Thanks in advance
Oleg Chernavin 04/11/2006 01:00 pm
Can you please turn on logging (Ctrl+W), enable the log to show messages and start the download. Please let me know what the log shows.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
JBD 04/11/2006 04:02 pm
> Can you please turn on logging (Ctrl+W), enable the log to show messages and start the download. Please let me know what the log shows.
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff

This is what the log shows for a session that seemed hung, which I tried to restart: (It looked at the first page and then didn't do anything afterwards. Obly by killing OEE and restarting everything from scratch can I get it to proceed)

Offline Explorer Enterprise 4.2.2372
HTTP1 4/11/2006 3:51:19 PM Connecting to host www.ftvmembers.com...
HTTP1 4/11/2006 3:51:19 PM Host www.ftvmembers.com connected. Waiting for http://www.ftvmembers.com/mt2941ct/2stats.html.
HTTP1 4/11/2006 3:51:19 PM GET /mt2941ct/2stats.html HTTP/1.0
Authorization: Basic Uk1IRFRXM2M6YXNtdFhmMjg=
Accept: *.*, */*
Accept-Language: en-us
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
Host: www.ftvmembers.com
Accept-Encoding: gzip
HTTP1 4/11/2006 3:51:20 PM HTTP/1.1 200 OK
Date: Tue, 11 Apr 2006 19:51:16 GMT
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/4.3.11
Connection: close
Content-Type: text/html
HTTP1 4/11/2006 3:51:23 PM Download complete. Status: 200 OK.
Oleg Chernavin 04/13/2006 05:36 am
Can you please turn on all of the details in the Log Filters menu?

Oleg.