Problem getting all files

Author Message
James 06/10/2005 06:15 pm
I`m experimenting with the latest version of Offline Explorer (3.8.0.2028), and on the first site I`m testing it with, I can`t get all the files, no matter how I have it set up.

As a smaller example, rather than the whole site - take a look at:

http://www.bigfoto.com/america/san-francisco/


I`m trying to d/l the large images referenced by this page (not the thumbnails), so I`m filtering to only get Images larger than 30 KB in size. But when I try d/l`ing the project, I only get three files although clearly, there are many more.


Here is the latest project settings I`ve tried:

[Object]
OEVersion=Enterprise 3.8.0.2028
Type=0
IID=7009
Caption=http://www.bigfoto.com/america/san-francisco/
URL=http://www.bigfoto.com/america/san-francisco/
Lev=1
Weekday=257
LimTSize=10000
LimNumber=5000
LimTime=100
FTText.Exts=htmlhtmaspaspxjspstmstmlidcshtmlhtxtxttextxspxmlrxmlcfmwmlphpphp3
FTImages.Exts=gifjpgjpegtiftiffxbmfifbmppngipxjp2j2cj2kwbmplwf
FTVideo.Exts=mpgavianimpegmovfliflcvivrmramrvasfasxwmvm1vm2vvob
FTAudio.Exts=wavriffmp3midmp2m3uravocwmaape
FTArchive.Exts=ziparcgzzarjlhalayleirarcabtarpakacejarpdf
FTUDef.Exts=jscssssivbsdtdxslswfclass
FTText.B=xoxooo
FTImages.B=ooxxoo
FTVideo.B=xoxooo
FTAudio.B=xoxooo
FTArchive.B=xoxooo
FTUDef.B=xoxooo
FTOther.B=xoxooo
FTSizes=0,0,0,30,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,1,3,3,0,3,0
RProt=127
LastStart=136:134:20:21:56:206:226:64:
LastEnd=137:236:111:25:56:206:226:64:
S200=24
S304=54
S400=5
SAbr=155
SPar=24
SLast=304
LFiles=79
LSize=456457
ImgDim=0,0,0,0
PrevURL=http://www.bigfoto.com/america/san-francisco/
ExploreDirs=True
ExploreSSMaps=True
Oleg Chernavin 06/11/2005 03:56 pm
I used your Project settings to load the site and it was getting all big photos correctly (surely more than 3). You should be able to find them in the Map tab. One reason why it could fail is a low free disk space. In this case the Project download simply stops.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
James 06/12/2005 03:02 pm
> I used your Project settings to load the site and it was getting all big photos correctly (surely more than 3). You should be able to find them in the Map tab. One reason why it could fail is a low free disk space. In this case the Project download simply stops.
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff


I cleared my Projects and Downloads folder, and when I tried it again, it worked fine. Thanks for confirming that the settings were correct! :)
Oleg Chernavin 06/13/2005 04:42 am
You are welcome!

Oleg.