problem exporting

Author Message
Steve 02/20/2005 10:43 am
Hi Oleg

I had downloaded few files from
www.statref.com
The files download alright. Opn fine in the internal explorer, but when i export them, the images are not exported. i have checked the "Use standard..........................for known file types box"
I even tried uncheckng it .......but did not work either way
The images are actually not simply image files but something like the following link

http://online.statref.com/document/Image.aspx?Mime=image/gif&FxID=55&Media=HPIM/PATIENT&SessionID=411E5FRYMNTQMHWT

Kindly help
Oleg Chernavin 02/21/2005 07:18 am
Thank you! It was happening because the server reported images as text/html MIME type. This was fine while browsing inside Offline Explorer, but not when MS IE opens files from the disk. I just made an improvement in Offline Explorer so it will add correct .gif and .jpg extensions to these files on export. If you need the updated version now, just let me know. The only problem is that you will have to delete the downloaded site from your disk and download it again.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Steve 02/21/2005 01:58 pm
I am using offline Explorer Enterprise 3.5

Steve 02/21/2005 02:02 pm
> I am using offline Explorer Enterprise 3.5
I`ll need the updated program
Oleg Chernavin 02/22/2005 03:31 am
OK. Please download the updated oe.exe file here:

http://www.metaproducts.com/download/betas/oee1943.zip

Oleg.
Steve 02/23/2005 12:39 pm
Hi

Thanks for the updated file.
I redownloaded the project, but again could not export the images
It is just like before, the text gets exported fine, but the images don`t
They work fine in the internal browser

:-(
Oleg Chernavin 02/24/2005 04:29 am
Did you remove all Project files before loading the site again?

Oleg.
Steve 02/25/2005 10:02 am
I started a new project and downloaded it fully again
Oleg Chernavin 02/28/2005 07:15 am
I just made the following Project:

URL:
http://online.statref.com/titles/titleinfopage.aspx?titleid=57
Level=0

After loading it, I exported the Project with standard extensions box checked. The image above the TOC link shows well - it got .gif extension added correctly. Please try to repeat the above steps.

Oleg.