Help me please, completely stuck:/

Author Message
ACC 01/03/2005 02:09 pm
Hey, I have a BIG problem when I try to download a certain site, it downloads but I CAN`T get it to download the thing I want to download=P the site is http://www.mrskin.com and it seems I cant configure OE correctly to download the clips from the site, It downloads everything but the clips, looks lite oe does not fins the links to the clips or some shit:/
ACC 01/03/2005 02:15 pm
*EDIT*

It seems, when I go to the non members area it downloads the clips it finds, but when I login to my member account the links to the clips is not the same, it uses some sort of javascript. Is there a way to get this shit to work with oe?
Oleg Chernavin 01/04/2005 04:00 am
Well, I cannot logon the members account. So, if you can provide me with your username/password, I will be able to see what can be done there.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Terry 03/06/2008 08:59 pm
> Well, I cannot logon the members account. So, if you can provide me with your username/password, I will be able to see what can be done there.
>
> Best regards,
> Oleg Chernavin
> MP Staff

Did this ever get taken care of? Using OEPro 4.9.2670, I can't even stay logged in via the internal browser. When first starting OE, I could log in via the browser window, but hitting the first link takes me back to the login page and I can't get logged in again.

Thanks,

Terry
Oleg Chernavin 03/07/2008 06:32 am
I have several sites that require logon and they all can be logged well in the Internal browser. Maybe you should try the latest version:

http://www.metaproducts.com/download/opsetup.exe

or

http://www.metaproducts.com/download/eesetup.exe
(Enterprise edition)

Oleg.
Oleg Chernavin 03/09/2008 08:31 am
Did you made settings to ignore logout links on this site, so Offline Explorer doesn't follow them?

Maybe you should also decrease number of connections in the Options dialog and set few seconds delay between downloads?

Oleg.
Terry 03/09/2008 04:13 pm
> Did you made settings to ignore logout links on this site, so Offline Explorer doesn't follow them?

To be honest, haven't found a logout. I have managed to be disconnected fairly regularly just using the OE browser, so it isn't a link that I'm following. Seems like a cookie or something isn't being followed successfully.

I've disavowed downloading the mrskin.com file. Seemed like that was maybe logging me out but didn't seem to have any affect.

> Maybe you should also decrease number of connections in the Options dialog and set few seconds delay between downloads?

Pretty much always run at 1, and have been running at 1 for all attempts. Generally a 1-2 second delay.


One thing I'd suggest: I suggested DepthFirst quite a few years ago. Getting the items on the page (i.e. pictures, movies, graphics, whatever) before downloading other HTML files would be a big plus.

Thanks,

Terry
Oleg Chernavin 03/10/2008 07:33 am
Yes, the following command is supported in the URLs field of the Project Properties dialog:

Additional=DepthFirst

Oleg.