Problem! Dialog not appear when system tray option on

Author Message
Dave Chiairi 01/01/2004 11:20 am
hi, i am using the current version of offline explorer. i have turned on the ms internet explorer context menu. however, when i right click a page and choose "download the current page with explorer", the project properties dialog window does not pop up automatically and internet explorer freezes until i exit your program. this problem only occurs with i also turned on the system tray option under advanced>>appearance. if the option is turned off, the pop up occurs as it should with no freezing of internet explorer. i have recently upgraded from the last version, where it worked flawlessly. can you advise ASAP?
Dave Chiairi 01/01/2004 11:51 am
just to follow-up, i found out that the dialog window pops up, but it is behind the main page of your program. however, when i minimize the main page of your program in attempt to see the pop up dialog window, there appears only a white space occuping the dialog window without any visible text/graphic from the dialog window. could this be a bug with your display routine??


> hi, i am using the current version of offline explorer. i have turned on the ms internet explorer context menu. however, when i right click a page and choose "download the current page with explorer", the project properties dialog window does not pop up automatically and internet explorer freezes until i exit your program. this problem only occurs with i also turned on the system tray option under advanced>>appearance. if the option is turned off, the pop up occurs as it should with no freezing of internet explorer. i have recently upgraded from the last version, where it worked flawlessly. can you advise ASAP?
Dave Chiairi 01/02/2004 01:09 am
hi, oleg. just checking to see if you answer yet.

> just to follow-up, i found out that the dialog window pops up, but it is behind the main page of your program. however, when i minimize the main page of your program in attempt to see the pop up dialog window, there appears only a white space occuping the dialog window without any visible text/graphic from the dialog window. could this be a bug with your display routine??
>
>
> > hi, i am using the current version of offline explorer. i have turned on the ms internet explorer context menu. however, when i right click a page and choose "download the current page with explorer", the project properties dialog window does not pop up automatically and internet explorer freezes until i exit your program. this problem only occurs with i also turned on the system tray option under advanced>>appearance. if the option is turned off, the pop up occurs as it should with no freezing of internet explorer. i have recently upgraded from the last version, where it worked flawlessly. can you advise ASAP?
Oleg Chernavin 01/04/2004 03:45 pm
Hello,

Again, sorry for the late answer. I just tested this situation with the most recent Offline Explorer Pro 3.0 version. It worked well when it is minimized to tray, when it is maximized, without tray option, etc. I haven`t found any problem under Windows XP Home edition.

Can you please tell me you current Offline Explorer version and which Windows you are using?

Thank you.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Dave Chiairi 01/05/2004 12:19 am
hi, i am using 2.91372 sr4 enterprise version. i am using winxp sp1 with ie 6.0. i recall that the last version prior to this one worked fine. perhaps this possible bug is version specific. can you verify and advise?


> hi, i am using the current version of offline explorer. i have turned on the ms internet explorer context menu. however, when i right click a page and choose "download the current page with explorer", the project properties dialog window does not pop up automatically and internet explorer freezes until i exit your program. this problem only occurs with i also turned on the system tray option under advanced>>appearance. if the option is turned off, the pop up occurs as it should with no freezing of internet explorer. i have recently upgraded from the last version, where it worked flawlessly. can you advise ASAP?