inquiry can not save these pages

Author Message
Stefan 07/24/2005 06:15 am
Hi! I wanted to create some snapshots from old pages saved in web.archive.org and detected that Inquiry seems not to be able to save these:

e.g.
http://web.archive.org/web/20001201061500/http://www.spiegel.de/

I tried it with different pages saved on web.archive.org and none gets saved.

Please look into this.

Thx

Stefan
Stefan 07/24/2005 06:20 am
Please forget this report. I just found out that Inquiry doesn`t show any of the saved pages at this moment on my system and all I get is:

MS Internet Explorer integration was broken. Please restart Inquiry. If this doesn`t help, you may not have enough user rights to allow Inquiry to restore integration.

Stefan
Oleg Chernavin 07/24/2005 08:04 am
Usually rebooting your computer helps in such case. Does it work now?

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Stefan 07/24/2005 09:42 am
I rebooted my computer, but it still doesn`t work. I have no idea what causes this problem. Any tips you can give ?

Thx

Stefan
Oleg Chernavin 07/24/2005 01:06 pm
Can you try this version:

http://www.metaproducts.com/download/betas/iqsetup.exe

?

Oleg.
Stefan 07/25/2005 03:20 am
Yes, that version solved the error. However I can now actually report that iniquiry does not save the complete pages from web.archive.org:

e.g.
http://web.archive.org/web/20001201061500/http://www.spiegel.de/

The html gets saved, but none of the images. Can you please look into this ?

Thank you

Stefan
Oleg Chernavin 07/25/2005 03:30 am
We worked on that and the version you downloaded should save these pages. Can you please recheck this?

Oleg.
Stefan 07/25/2005 03:45 am
It actually doesn`t work with the new version:

When I call up a page it looks like this:

http://www.supportandhelp.com/silke/focus1.jpg

then I save it in Inquiry, close Inquiry and start it up again.

When I now load the page from the Inquiry archive it looks like this:

http://www.supportandhelp.com/silke/focus1.jpg

Please let me know if you can reconstruct this behaviour.

Thx

Stefan
Oleg Chernavin 07/25/2005 03:51 am
My version saves that page correctly. Can you check which version do you have? (In the About dialog).

Oleg.
Stefan 07/25/2005 03:54 am
It is version 1.2.183 beta
Stefan 07/25/2005 03:55 am
I just experienced, that the problem might be even more complicated, if I switch between different saved pages in Inquiry, it will eventually show me the complete page (including pictures) for the web.archive.org saved pages, but not in a way that I can reproduce at the moment. All non web.archive.org saved pages are always showing all content, only the web.archive.org ones are showing this very strange behaviour. When I export these web.archie.org pages the in the resulting export there are all files that I was shown in the first place.

Stefan
Oleg Chernavin 07/25/2005 04:03 am
I have the same version. OK. We will experiment more with this site. As far as I remember, it uses complex scripts that modify the page links on the fly. This could be the reason why it works this way.

Oleg.
Stefan 07/25/2005 04:07 am
If I can be of any help let me know. Would be happy to help you to iron out any problems in this very promising product.

Stefan
Oleg Chernavin 07/25/2005 04:19 am
Thank you!

Oleg.