exported html does not show all pictures

Author Message
Stefan 06/29/2005 08:05 am
Making a snapshot of the news page http://www.spiegel.de and then exporting it as html results in a number of broken img src tags. Could you please check this?

Thx

Stefan
Oleg Chernavin 06/29/2005 11:40 am
Which images do you mean on that page? I exported it and it shows well.

Oleg.
Stefan 06/29/2005 11:57 am
Please look at the two screenshots that I made of the page shown in Inquiry and the resulting page that I have exported to HTML then shown in standard IE:

http://www.supportandhelp.com/spiegel01.jpg
http://www.supportandhelp.com/spiegel02.jpg

Stefan
Oleg Chernavin 07/04/2005 06:34 am
We fixed the problem with the images display inside Inquiry, however they will still fail after the export because of a complex script in the pages.

Oleg.
Stefan 07/04/2005 08:31 am
I haven`t had any problems with the display within Inquiry, only when I exported these saved webpages to HTML

Stefan
Oleg Chernavin 07/04/2005 08:33 am
We had some missing images in Inquiry. We tried to fix the export, but it is almost impossible, because the script uses random numbers to load advertisement.

Oleg.
Stefan 07/04/2005 08:37 am
Two quick things:

If fixing isn`t possible, why not use a blank gif that is inserted instead of the broken img src tags ?
Did you check it against the other URLs I posted in this forum ?

Thx

Stefan
Oleg Chernavin 07/04/2005 08:42 am
There is no way to insert a blank image there, because the script randomly chooses an image from an ads server to insert there.

Oleg.
Stefan 07/04/2005 08:48 am
ok, understood that. I have some ideas on how to make the best out of it. Will post them here when I have a free minute :-)

Stefan
Oleg Chernavin 07/04/2005 09:08 am
OK.

Oleg.