Auto-Save didn't work

Author Message
Clark 12/13/2010 03:05 am
Hi,

I'm using Window 7 with IE8 but AutoSave feature didn't working for me. It always shows me Dialog window.

Any way to get rid of this?

Regards
Alexander 12/13/2010 03:09 am
Clark,

Thank you for writing us.
When does this dialog appear?

Best regards,
Alexander Bednyakov
MP Staff
Clark 12/13/2010 12:45 pm
Hi,

Every time I need to Save files through main window. Ex - If I Open any webpage then it will ask me for saving those Image or not using a Window of yellow color! But I used your softwares earlier version which direct save images without asking me.

Regards
Clark
Andrey Filatkin 12/14/2010 09:37 am
I'm sorry, we cannot understand what happens. Can you please discribe your activity step be step? You turn on AutoSave Images checkbox in the Options Dialog, then you open webpage and what next?

Best regards,
Andrey Filatkin
MP Staff
Clark 12/15/2010 03:31 am
Hi,

1. I turn on AutoSave Images checkbox in the Options Dialog.
2. Opened webpage.
3. It shows me Dialog box for saving the Images.
4. I Clicked on SAVE button and all images are saved.

I Used your old version which never showed me any Dialog Box for saving images after opening a webpage!

Regards
Andrey Filatkin 12/15/2010 05:49 am
What is exactly F&MC version that you use? This information showed in the About Dialog.

Best regards,
Andrey Filatkin
MP Staff
Clark 12/15/2010 11:06 pm
Hi,

I'm using latest version of F&MC (which is available on your site) v1.9.172.SR2.

Regards
Alexander 12/16/2010 06:03 am
Clark,

Unfortunately, we cannot reproduce this problem at our test systems.
Could you please help us?

If you agree, we can set up the time and connect to your computer using some remote desktop application. You will demonstrate the problem and will be able to check the program options.

If you can help us with this, please write an email to support@metaproducts.com with Flash and Media Capture in the subject line. In the message please specify date and time slots that are acceptable for you. We will reply you with all necessary information.

Thank you for your help!

Best regards,
Alexander Bednyakov
MP Staff
Ross Hopkins 02/06/2011 07:08 pm
Hi there,
I am having a problem with auto-save not working either...
...running IE8 8.0.7600.16385 on Windows 7 Ultimate up to date as of 07 Feb 2011 and version 1.9.173 SR2 and although I have Auto-save selected, I go to a YouTube site and leave the page open to download that pages videos, but nothing gets saved.

I can manually save the individual files but that defeats the purpose really....

Any help appreciated plus for more info I am running 64bit Win7 and suing 32bit IE..

Kind Regards
Ross
Andrey Filatkin 02/07/2011 04:13 am
Hi Ross,

Please get the latest version (1.9.174) - http://www.metaproducts.com/download/fmsetup.exe
It will autosave YouTube videos. I'm sorry but 1.9.173 cannot autosave videos:(

Best regards,
Andrey Filatkin
MP Staff
Ross Hopkins 09/19/2011 08:28 pm
Hi,
sorry fir the delay in responding back, I will try that and see how things go..

Cheers
Ross