No icon in explorer or any file open window in Vista

Author Message
Santosh Maharaj 07/24/2008 11:49 am
Hi,

I downloaded AD and ran my eval in xp and was most impressed. I have now upgraded to VISTA, but have found that the AD icon does not display in windows explorer or in any editors. I have also found that when using TextPad (my text editor), if I click on where I think the AD link should be on the window, then the AD menus appears. However, this only occurs with TextPad.

Please advise

TIA
Santosh
Oleg Chernavin 07/24/2008 12:31 pm
This is a known issue. Vista doesn''t allow to draw custom icons in windows captions when Aero mode is enabled. However you can easily use the tray icon of AutoDialogs to navigate in the current Open/Save window. Or assign hotkeys to the favorite folders in AutoDialogs.

Best regards,
Oleg Chernavin
MP Staff
Santosh Maharaj 07/24/2008 02:13 pm
Thank you so much for your prompt response. Is there any plan to resolved or work around this issue. I have certainly seen enough of the product to know that I cannot live without it.

Regards
Santosh
Oleg Chernavin 07/25/2008 03:14 am
We are still looking for a solution for that. I am really sorry that I cannot promise you any timeframe.

Oleg.
Santosh Maharaj 07/09/2009 05:08 am
> We are still looking for a solution for that. I am really sorry that I cannot promise you any timeframe.
>
> Oleg.

Hi,

It''s a year later. Surely there must be some solution to this by now.

Regards

Santosh
Oleg Chernavin 07/13/2009 11:04 am
Yes, I am really sorry for this. I now have ideas to try - only need to dedicate some time for this development. I hope it will happen soon.

Oleg.
Oleg Chernavin 08/11/2009 01:18 pm
Here is the new version to test:

http://www.metaproducts.com/download/betas/ADSETUP.EXE

Oleg.
Santosh Maharaj 08/12/2009 02:08 am
Hi,

Thanks very much. Will download and test.

Kind Regards

Santosh
Santosh Maharaj 08/12/2009 02:20 am
Hi Oleg,

Is there any way for me to extend the eval period? When the new version loads, it then exist due to the 30 day eval period having been expired. Remember, I installed the old version about a year ago.

TIA

Santosh
Oleg Chernavin 08/12/2009 06:00 am
Yes, I sent the temporary registration key to your E-mail (specified in the forum). Thank you!

Oleg.
Santosh Maharaj 08/12/2009 06:39 am
> Yes, I sent the temporary registration key to your E-mail (specified in the forum). Thank you!
>
> Oleg.

Thanks, I have recieved it.

Regards

Santosh
Oleg Chernavin 08/12/2009 07:20 am
You are welcome!

Oleg.
Rob 03/25/2010 11:37 am
Has this issue with AERO and the button been fixed? I am planning to download the current version to try in Windows 7/Aero
Oleg Chernavin 03/25/2010 04:34 pm
Yes, it should be working on Aero now.

Oleg.